utoq 500q-hd-waze

Aplicatii de care ai nevoie in vacanta

Vara a debutat in forta, așa că ne-am gandit sa iti recomandam cateva aplicatii pe care e bine sa le ai cu tine pentru a avea un concediu reusit.

Google Translate

Google Translate este cea mai simplu de utilizat aplicatie cand vine vorba de tradus. Desi nu este performanta in ceea ce priveste propozitii complexe, aplicatia Google Translate este ideala pentru situatii in care ai nevoie sa citesti semne, titluri si instructiuni in vacantele din strainatate.

Mai mult, Google Translate iti permite sa te folosesti de camera smartphone-ului pentru a capta si traduce mesajele scrise, in cazul in care vizitezi locuri in care alfabetul este altul decat cel latin.

Expensify

Ai ajuns la destinatie si incepi sa verifici itinerariul pe care l-ai facut de acasa. Ai de vazut multe locuri, de incercat cateva restaurante cu specific local si sa te asiguri ca iti cumperi bilete destinate transportului in comun. Cu toate ca ti-ai facut calculul de acasa, este bine sa ai o aplicatie care sa te ajute sa fii mereu la curent cu bugetul pe care il ai la dispozitie.

Expensify se lauda cu peste 2.5 milioane de utilizatori care se bucura de functii precum fotografierea bonurilor, integrarea cardurilor de debit si conversie automata din moneda locala in cea pe care o folosesti.

Waze

Dacă următorul concediu este parcurs cu mașina, Waze este aplicația de navigație de folosit. Daca in trecut ii laudam adaptabilitatea si excelenta raportare in timp real a incidentelor, de data aceasta il apreciem pentru economiile pe care ti le poate aduce.

Drumurile lungi implica un consum ridicat de combustibil, asa ca functia de gasire a benzinariilor si afisarea preturilor curente este foarte apreciata. Mai putini bani dati in benzinarii inseamna mai multi bani destinati suvenirurilor sau lucrurilor care conteaza pentru tine.

Pe lângă aceste aplicatii, este indicat să ai mereu în smartphone o aplicație bună de prognoză meteo (Acu Weather), un sistem offline de hărți (Google Maps are funcția offline disponibila) si o aplicație de sincronizat si salvat fotografiile realizate cu smartphone-ul în cloud (Google Photos).

utoq 500q-hd-waze

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>