GoPro Hero4 Session

A fost dezvaluit noul GoPro Hero4 Session

Noul GoPro Hero 4 Session a fost dezvaluit. Este cu 50% mai mic decat versiunile anterioare si de asemenea cu 40% mai usor.

 

Producatorul a inlocuit carcasa dura din plastic argintiu cu care ne-a invatat GoPro cu un invelis cauciucat si rezistent la apa.

GoPro Hero4 Session

Pe partea de functionalitate GoPro Hero 4 Session a ramas la fel de simplu de utilizat ca predecesorii sai. Pornirea si oprirea inregistrarii se face apasand un buton rosu de mici dimensiuni aflat pe partea superioara a camerei.

GoPro Hero 4 Session este capabila sa inregistreze la 60fps la o rezolutie de 1080p  si poate ajunge pana la 100fps la o rezolutie de 720p. Camera mai este capabila si de capturarea imaginilor la o rezolutie de 8Mp.

Accesorii GoPro Hero 4 Session

 

Desi nu are abilitatea de a filma in format 4K precum fratii sai mai mari, Hero4 Session nu necesita o carcasa rezistenta la apa si de asemenea este mai usor de montat datorita dimensiunilor compacte.

Lansarea oficiala a GoPro Hero4 Session va avea loc in 12 iulie iar pretul preconizat va fi 429.99$.

Imagini Go Pro Hero4 Session

Imagini Go Pro Hero4 Session

Imagini Go Pro Hero4 Session

Imagini Go Pro Hero4 Session

Sursa: DigitalRev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>